• Geen producten in je winkelmand.

Verticale plantenwand – moestuin – kruidentuin

Jouw verticale plantenwand

Onze producten zijn uitermate geschikt om een mooie plantenwand te realiseren in jouw huis of tuin en is een perfecte oplossing om groen aan te brengen op plaatsen waar je wellicht wat minder ruimte hebt om bloempotten neer te zetten. Zoals bijvoorbeeld op een balkon. Je hebt de keuze uit een paneel in drie verschillende kleuren en twee verschillende afmetingen. Daarnaast hebben we ook nog twee verschillende roosters in ons assortiment.
Naast het paneel of rooster, kan er gekozen worden tussen onze speciaal gemaakte zwarte plantenbakken of de zwarte of aluminium gekleurde pothouders, zodat je zelf kunt kiezen welke potjes passen binnen jouw omgeving. Let er wel even op wanneer je de plantenwand binnenshuis wil ophangen, en je eigen potjes gebruikt, deze dicht zijn aan de onderkant.
Met ons systeem heb je een hip product die als echte eyecatcher kan dienen in en om jouw huis.
Tip van onze plantenspecialist: Gebruik zowel groenblijvende als bloeiende planten zodat je een heerlijk kleurenpallet krijgt.

Jouw verticale moestuin

Heb jij altijd al een moestuin willen hebben die je bijvoorbeeld samen met je kinderen kunt onderhouden? Dan zijn onze panelen en roosters de perfecte uitkomst. Je bepaalt zelf waar je het paneel ophangt en welke groenten je gaat verbouwen in jouw verticale moestuin. Omdat het paneel alleen verticaal plaats inneemt, hoef je er geen ruimte voor te maken in je huis of tuin. Ook voor iemand met een balkon kan dit een ideale oplossing zijn.
Tip van onze moestuinspecialist: Het is ook heel leuk om samen met je (klein)kinderen een verticale moestuin te onderhouden, gebruik de onderzijde van het grote paneel voor de kinderen en de bovenkant voor jezelf. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om twee of meerdere panelen op te hangen zodat iedereen zijn eigen moestuintje heeft!

Jouw kruidentuin

Altijd al een kruidentuin willen hebben waarmee je tijdens het koken altijd beschikt over verse kruiden of waar je bijvoorbeeld een heerlijke muntthee van kunt maken? Onze producten zijn uitermate geschikt om een kruidentuin te realiseren. Dit kan gewoon binnen in de keuken zijn, maar ook buiten aan een muur of op het balkon. Dan neem de plantenbak of het potje gewoon mee naar binnen wanneer je bijvoorbeeld begint met koken. Heb je de kruiden gebruikt, hang je de plantenbak of het potje gewoon weer terug aan het paneel of rooster. Lekker makkelijk toch!
Tip van onze kruidenspecialist: Probeer eens diverse soorten kruiden te kweken, zodat je misschien ook nog nieuwe smaken opdoet.

De waardering van www.verticaletuinen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 20 reviews.