• Geen producten in je winkelmand.

Veelgestelde vragen

U kunt uw bestelling betalen met iDeal, Creditcard of Bancontact. Uw factuur wordt per mail verzonden nadat u uw bestelling heeft geplaatst.

In geval van ontvangst van een beschadigd pakket dient u direct, maar maximaal 1 werkdag na ontvangst, contact met ons op te nemen via info@verticaletuinen.nl. Vermeld altijd uw bestelnummer.

Indien de verpakking gesloten is (d.w.z. de verpakking bevindt zich in originele staat en is nog ongeopend), kunt u contact opnemen met info@verticaletuinen.nl. Vermeld altijd uw bestelnummer. Indien de verpakking geopend is, verloopt het recht op garantie.

Wij streven ernaar uw bestelling te verwerken op de dag van ontvangst. Doorgaans wordt de bestelling de dag erna verzonden en heeft u uw bestelling 1 tot 3 werkdagen later in huis. Desondanks kan het voorkomen dat door drukte of het niet voorradig zijn van een product dit leveringsproces langer op zich laat wachten. Wij zullen in dit geval contact met u opnemen om u op de hoog­te te stellen.

Indien een product niet voorradig is, ziet u bij het product de geschatte levertijd staan. U kunt dus zelf beslissen of u het product besteld of niet. Indien uw bestelling meerdere producten bevat die wel voorradig zijn, zullen deze samen met het niet voorradige product worden verstuurd, mits de levertijd hiervan niet langer is als 5 werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan worden beide bestellingen apart verstuurd.

Heeft u een klacht, neem dan contact op met info@verticaletuinen.nl. Wij streven ernaar uw klacht binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen. Vergeet niet uw bestelnummer en orderdatum te vermelden.

Wij streven ernaar om uw bestelling in één keer te versturen. Toch kan het voorkomen dat dit door omstandigheden niet mogelijk blijkt te zijn. Indien u uw bestelling niet compleet verzonden kan worden, ontvangt u hiervan bericht.

Ja, alle prijzen die vermeld staan zijn inclusief BTW.

Ja, dat kan. Wanneer u niet tevreden bent met uw bestelling kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden of enige verplichting aan ons retourneren. In dat geval zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. U kunt uw bestelling retourneren naar:

 

Verticaletuinen.nl

Witveldweg 108
5961 ND Horst

Let op: u kunt uw product(en) alleen retourneren mits er wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

Het product bevindt zich in oorspronkelijke staat, evenals de verpakking.

Let op: indien uw een product of meerdere producten wilt retourneren, dient u het ‘Formulier voor herroeping’ in te vullen en retour te zenden naar info@verticaletuinen.nl. Dit formulier kunt u vinden op de website onder het kopje
‘Retourbeleid’.

Voor bestellingen binnen Nederland rekenen wij € 7,95

De waardering van www.verticaletuinen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 20 reviews.